RENA HEM FIRAR 10 ÅR! FÅ FÖRSTA VECKOSTÄDNINGEN GRATIS SAMT ETT STÄD-KIT FRÅN SMART!

I samarbete med Rena Hem i Stockholm
Ni vet ju att jag värdesätter min lediga tid och således inte städar själv. Och eftersom jag tycker att hemstädning är någonting som alla bör unna sig så att en får tid över att spendera med nära och kära, eller för att få lite extra tid att spenderna med banen, så tänkte jag tipsa om Rena Hem. Nu får alla som bokar veckostädning den första städningen gratis. Rena Hem erbjuder också ett städ-kit om en vill städa själv mellan veckostädningarna. Varför Rena Hem? Rena Hem prioriterar alltid miljövänligare städprodukter, tänker långsiktigt och hållbart, men framför allt så stödjer Rena Hem en rad olika hjälporganisationer.
Städ-kitet som ingår Rena Hem är ett av Stockholms största städbolag som inte bara har hemstädning utan även flyttstädning, fönsterputsning, storstädning och ett flertalet andra tjänster. Rena Hem firar i år 10 år och deras främsta egenskap är att de satsar på personlig service - nyckeln till framgång. Rena Hem är ett en auktoriserad serviceentreprenör i Almega, har fasta kunder i hela Stockholmsområdet och har vunnit DI Gasell två år i rad.

Rena Hem erbjuder alla inom Stockholmsområdet första veckostädningen gratis vid nytecknande avtal. Du får enkelt och smidigt ett prisförslag direkt på hemsidan http://www.rena-hem.com/bli-kund eller så kan du klicka här för att få ett prisförslag tillbaka!


Introduktionsfilm<For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer