Rensa, packa, rensa, slänga, packa, rensa, rensa, rensa, packa, slänga


Hej babes!

Tittar mest in för att meddela att jag lever.
Igår bokade jag hotell för övernattning i Manila mellan mina flights till Boracay. Tog mig ungefär två veckor att bestämma ett enda hotell. I arbetet har jag absolut inga problem att ta beslut (älskar att ta beslut då!) men i mitt privata liv när det bara handlar om mig själv så är det alltid så svårt, men nu har jag tak över huvudet för den natten också i alla fall. Nu är nästa mission att boka en flygresa ut ur Fillipino. Ska jag åka direkt till Bali? Ska jag ta en sväng om innan Indonesien? Behöver ju inte vara i Indonesien förrän efter den 16 december. Varifrån ska jag flyga? Ska jag ta flighten från Manila då också? Eller vill jag ta den från Puerto Prinsessa eller Cebu istället? Ja, ni ser ju själva!

Har även spenderat två dagar med att rensa och packa undan saker som jag inte ska ha kvar. Har även fotograferat det mesta och slängt upp det på Facebook. Idag blev jag av med en klänning och ett par skor. Alltid något, och mer pengar i reskassan.

Har försökt att gå upp innan jobbet för att träna på morgonen istället för på kvällen för att ha mer tid för allt runtomkring resan, men det. går. inte. Imorse vaknade jag, satte mig upp i sängen och tänkte "ska jag verkligen?" och sedan snurrade jag runt och somnade om igen. Halvvägs där, men nära skjuter ingen hare.
Fick bita i det sura äpplet och gå ned nu på kvällen. Gick så trögt. Var energilös och så himla osugen men körde 50 minuter cardio i alla fall.
20 minuter trappmaskin
15 minuter på löpbandet;
5 minuter på lutning 9, hastighet 6,5
5 minuter intervaller, 20 sec on, 10 off, lutning 6, hastighet 11 (fick dock extrem håll, så sänkte lutningen till 3 efter halva)
5 minuter på lutning 15, hastighet 6,5

Sen vägrade hållen ge med sig och jag tappade lusten helt och stretchade istället innan jag gav upp och gick hem och rotade i alla skåp.


Onsdag imorgon. Halvvägs till helg. Veckorna rusar förbi. Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag lyfter mot nya äventyr. TVÅ MÅNADER. Hur sjukt är inte det?
Fredag vankas det sushi-lunch igen. Så sugen på sushi! Och på lördag så vankas det middag med Hermella. Så länge sen nu, ska bli så mysigt.
Utöver det så måste jag rensa, packa, rensa, slänga, packa, rensa, rensa, rensa, packa, slänga..


Nu somnar jag snart sittandes. Dags att kasta sig i säng.
Sov gott!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar