Riktig lunatic


Kom verkligen inte upp ur sängen imorse. Tog en timma sovmorgon och sedan en lång dusch. Hjälpte något i alla fall. Denna tröttsamma trötthet måste bero på väderomslaget.

Smet från jobbet och gick till läkaren för att kolla alla leverfläckar. Bara glada nyheter, så skönt! Har gått och tänkt på dom så länge, och ni vet hur det är när man börjar tänka på nåt? Det går inte att tänka på annat.

Efter jobbet så var jag och röstade. Så skönt att ha det avklarat också. Känner mig inte tillräckligt påläst för att faktiskt rösta, men jag tänker att så länge inte SD får min röst så känner jag mig nöjd. Om fyra år så ska jag vara mer påläst.
Och precis bakom bordet där man lämnade valsedlarna stod ett fotobås. Så checkade av ännu en sak på min to do-list, ta bilder till mitt internationella körkort. Glömde dock helt bort att jag var osminkad. Ser ut som en riktig lunatic. Varför är det alltid så på såna bilder? Antingen så ser man helt galen ut eller så ser man ut som en kriminell.
Nåväl, det är ju bara en bild. Det kunde ha varit värre.

Avslutade kvällen med fröburgare och sötpotatispommes framför Graceland. Daniel Sunjata, what a man, what a mighty good man.

Och nu är vi halvvägs till helg. En helg fylld med roliga saker. Och som börjar med sovmorgon på fredag.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar