Rofylld söndag
Har blivit blockerad i tre dagar från Facebook för en nakenbild med ett viktigt budskap på som jag laddade upp redan 2012 så jag får inte gilla, kommentera eller lägga upp någonting i tre dagar. Får heller inte svara på messenger så ni som inte har mitt nummer och har ett brådskande ärende når mig på mail och Instagram. Vet inte om jag ska skratta eller gråta över Facebooks regler.

Nåväl, har kunnat mysa järnet hela dagen. Först så gjorde jag gluten- och mjölkfria kardemumma pannkakor (recept kommer) som var bland det godaste pannkakor som jag har ätit, sen njöt jag av att vara vara till bra musik, sen svängde jag ihop en morots-, ingefärs- och apelsinsoppa och till det så rostade jag solroskärnor och pumpafrön, och sen gjorde jag majstortillaspizza till middag. Det är ju ändå söndag.

Nu har jag tänt ljus i hela lägenheten så nu blir det filmkväll för hela slanten - perfekt avslut på en annars så perfekt söndag.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer