Rolig helg, utvilad, och ny flytt

Innehåller affiliate-länkar

Klänning HÄR (REA!) // BH Hunkemöller // Klackar H&M // Strumpbyxor KappAhl

Hej finisar!

Som vanligt när jag gör någonting så sker det ju på momangen. Idag blev det klart att jag påbörjar min nya tjänst 1 oktober. Det betyder att jag behöver säga upp lägenheten, säga upp elen och försäkringar, avsluta mitt gym-kort, hitta ny omöblerad bostad, och hittar jag inte det så behöver jag hitta ett förråd till alla mina möbler, hitta en lösning för att flytta hem (som inte kostar skjortan!) och packa. GAH. Blir helt slut av bara tanken.

Det som stressar mest är att min hyresvärd Balder är bångstyriga. Har hittat en uppsjö av hyresgäster som vill hyra lägenheten i 3 månader under uppsägningsperioden vilket i sig inte är några konstigheter, men Balder vill inte ge någon av dessa personer ett första handskontrakt utan vill lägga ut den med inflytt om 3 månader, och den med mest poäng får den, OM den personen då vill flytta in 1 oktober så godkänner dom det, men annars står jag med dubbla hyror. Vill helst undvika att hyra ut i andra hand för att slippa behöva åka tillbaka om 3 månader och då ordna med besiktning, flyttstäd och allt vad som krävs. Men nåväl, en huvudvärk mer eller mindre, vad gör väl det?Men helgen då? Den var fantastisk.I fredags åt jag middag hos Marcus och Nils och tittade på Kung Fu Panda. I lördags åkte jag till Södertälje och checkade in på Scandic Skogshöjd. Kastade in väskorna innan Nicole hämtade upp mig för en fika på Saltå Café. Så glad för att den vänskapen har blossat upp igen. Hon är en riktigt inspirerande kvinna, och det är sällan som man inte kiknar av skratt i hennes sällskap. I stort sett direkt efter att hon hade släppt av mig hemma, kom nästa fantastiska kvinna, Jorinda. Vi gick ut och åt middag och sedan kastade vi av oss kläderna och dök ned i bubbelpoolen på hotellet. Där låg vi och pratade om allt mellan himmel och jord till spat stängde. Här skulle man ju kunna tro att kvällen tog slut, men icke. Tog en snabb dusch och kastade på mig en stass och knatade ned på stan för att möta upp Nathalie, och resten av kvällen är historia, men vilken härlig och fartfylld dag!

Igår vaknade jag lite för sent på hotellet så kastade i mig två pannkakor på hotellfrukosten, och drack en kaffe medan jag packade. Var på två lägenhetsvisningar i Södertälje och Nykvarn, och sedan körde jag hem. Var helt slut. Gumman är inte ung längre. Det märks ju helt klart. Beställde Wolt och åt i sängen, slog på en film men tokdäckade redan klockan 18 och vaknade imorse när väckarklockan ringde. Är helt klart mer utvilad idag än igår.

Ni glömmer väl inte att använda koden ANKARSTRAND50 hos Wolt? Ger er 50 kronor i rabatt. Perfekt för dom dagarna som man vill äta pizza i sängen och somna klockan 18.


Nej, nu ska jag krypa ned i sängen igen, och försöka att låta bli att drömma mardrömmar om ännu en ny flytt.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer