Run forest, run


Det var så svårt att komma upp ur sängen imorse så idag klev jag upp 10 minuter innan jag skulle gå. Blev inte mycket morgonpiff på dom ynka minutrarna.

Efter jobbet så gick jag direkt till gymmet (brukar alltid äta innan träningen). Körde ett pass om jag hittade på Linn Lowes Instagram. Var rätt inspirationslös men så kom jag på att jag såg ett pass på hennes Instagram som såg rätt trevligt ut. Det gick så bra. Och det var så kul! Klart att det var tungt men det kändes ändå lätt. Så efter passet så passade jag på att springa 5, 5 minuter. Bara för att. Och jag vet att 5,5 minuter inte låter mycket men för mig som hatar att springa så är det mycket. Men det kändes lätt. Jag kände mig lätt. Stegen kändes lätt. Så roligt!

Fas 1; Lutning 9, hastighet 6,5. 5 minuter
Fas 2; Lutning 15, hastighet 5. 10 minuter
Fas 3; Lutning 3, hastighet 11-12. 6 x 15 sec on, 10 sec off
Kör två varv.

Nästa gång vill jag nog öka antingen lutningen eller hastigheten så att det riktigt bränner.

Nu blir det Falsk Identitet på SVTplay för hela slanten. Har utökat surfen på mobilen så att jag kan streama någonting i alla fall. Men först så ska jag försöka hitta ett fint fodral till min nya dator. Även om den för det mesta kommer att ligga i väskan när jag reser så vill jag ändå skydda den lite extra mot allt slit och släng som antagligen kommer att ske.

Och onsdag idag! Snart sov morgon igen!
Ha en fin kväll babes!
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Ankarstrand
Ankarstrand,
Men åh, tack fina du! ♥️
nouw.com/ankarstrand