S Ö M N L Ö S

​Känner mig inte som en nyponros idag. Kunde inte somna i natt. Tänkte väldigt mycket på inlägget jag skrev. Tänkte väldigt mycket på vad jag kan förändra i mitt liv för att må om möjligt ännu bättre. Tänkte på människor som var en stor del av mitt liv men som idag inte är någonting annat än ett stort tomrum. Tänkte på att jag måste lära mig att släppa taget, att gå vidare. Tänkte på huruvida jag bör skaffa en livscoach, en psykolog eller en hälsocoach, eller alla tre.
​Fick väl kanske tre timmars sömn. Tvingande mig ändock upp för att inte vända på dygnet. Längtar tillbaka till såväl arbete som träning och det kommer att vara ett helvete att komma tillbaka till båda om jag inte har min sömn i schakt. 

“There’s something painfully beautiful about a woman who loves without condition. Heart filled with cracks from mistrust and disappointment and yet she loves as if her heart knows nothing of betrayal. For the strength and faith she holds, in spite reasons not to hold, she deserves love. But fu** it, she finds love within herself.”
Ahimsa Murfi

Har precis varit och handlat. Får besök efter lunch idag så tänkte att jag skulle baka min socker-, gluten- och mjölkfria kladdkaka. Men innan dess så har jag möte med ett städföretag. Och sen är det ju fredag. Jag hoppas att Alexander vill leka ikväll. Att han kanske vill gå ut och titta på lite människor. Äej, vilken pensionär jag har blivit!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer