Sammetsdrömmar

Innehåller affiliate-länkar

Har ni sett alla nyheter som ramlar in i butikerna nu? Jag vill bara inreda, inreda och inreda ännu mer. Känns lite tråkigt att jag inte har ett hem kvar att inreda, men drömmar går ju. Älskar att trenden med sammet fortsätter. Älskar sammet, guld och marmor tillsammans.

Tycker det är så uppfriskande att budget-kedjorna börjar hänga med i svängarna också. Speciellt Rusta och Clas Ohlson.

Vi börjar med Rusta. En av mina favoritbutiker när det kommer till inredning sedan något år tillbaka. Får alltid beröm för min inredning och alla blir alltid lika förvånade när jag berättar att det kommer från Rusta.Rusta kommer med sittpuffar i sammet där överdraget bara är att dra av och slänga i tvätten. Så smidigt. Speciellt om man har barn. Sammet fortsätter att synas i butikerna, och speciellt den mörkgröna sammeten. Min favorit av dom alla. Det bästa av allt? Puffarna kostar mellan 79,90(!)-199 kronor!Rusta har även en uppsjö av sammetsgardiner. Jag själv har svårt för gardiner hemma hos mig själv men tycker alltid att det är så otroligt snyggt hos andra. Kolla bara här ovan hos Jannike. Det ger sovrummet värme och ett lugn. Det får lite hotell-känsla över det hela. Hennes överkast är från Rusta.Dessa speglar har varit ett hett villebr��d den senaste tiden. Från början var en stor spegel en riktig dyrgrip men nu har Rusta dessa i olika storlekar, och den största är 85 cm och kostar inte mer än 399 kronor. Väldigt humant. Och hur fantastiska är inte taklamporna? Föll pladask för lamporna. Finns i två olika storlekar, men dom stora är ju alldeles fantastiska.Sist ut av mina favoriter från Rusta är mässingbesticken som knappt kostar någonting alls (bra budget alternativ när man som jag vill diska allting i maskinen) och dessa små marmorbord. Grön marmor är så snyggt!


Sen har vi Clas Ohlson som också är en uppstickare på marknaden. Dom har länge haft mycket kökssaker i mässing men nu börjar dom snappa upp det mesta.Det finns mycket snyggt även på Clas Ohlson just nu; lampskärmar, porslin och dekoration, men ovan är min favoriter hittills.En butik som länge har varit min favorit bland budgetbutikerna är In och Finn. Och nu har dom överträffat sig själva. Gick förbi där häromdagen och föll pladask. Hade jag haft kvar min lägenhet så hade jag bytt ut köksstolarna utan att ens blinka. Antingen mot dessa ovan från In och Finn eller mot dessa nedan från Mio.


Och sittpallar finns det ju en hel djungel av, men alla skönheter i sammet är så fina. Hade jag bott kvar så hade jag antagligen skaffat en till varje rum. En i sovrummet att kasta kläderna på, en i hallen att sitta på när man sätter på sig skorna och en vardagsrummet för extra sittplats.


Klicka på puffarna för att komma till produkten


GAH, det riktigt kliar i inredningsfingrarna nu!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar