She who dies with the most shoes win

Innehåller affiliate-länkar

Hej finisar!

Livet takter på. Den här vintern har varit lång. Och jag har varit så fruktansvärt trött. Har verkligen inte orkat göra annat än att jobba, och har därför heller inte haft energi till att uppdatera här. Har liksom inte funnit mer att berätta än att gnälla om min konstanta trötthet.

Däremot så fick jag hem mina nya klackar igår. Fullkomligt älskar dom!


Klackar HÄR


Inte säsong för öppen tå än, men med det priset så kunde jag inte motstå att klicka hem dom. Älskar att fynda. Har testgått dom hemma och är förvånad över hur bekväma dom är. Väntar på ett par Michael Kors-klackar också. Mina svarta favoriter har gått sönder. Igen. Och är trött på att laga dom varje månad. Speciellt med tanke på att jag har lagt ned pengar på att laga och klacka om än vad klackarna i sig kostade. Så nu ska vi se om priset verkligen gör skillnad på klackar.
Vad tror ni? Tror ni priset gör skillnad? Eller tror ni att det är som iPhone, att man bara betalar för namnet men inte får någonting för det?

Nej, nu ska jag kasta mina svettiga träningskläder i tvätten och hasta ned till tvättstugan innan det är dags för dusch och middag. Så sugen på sushi från Teso eller en chevre- och rödbetspizza från Ät. men alldeles för lat för att åka någonstans så får bli korvstroganoff med broccoli- och avokadoris.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer