Shine bright like a diamond


Måndag, hörrni! Vad härligt! Speciellt efter en sval natt. Sov som en prinsessa. Det var så svårt att gå upp imorse. Inte för att jag var trött utan för att det var så skönt i sängen. Det var liksom perfekt temperatur i sängen.
Kanske sov jag extra gott då jag däckade av allergi rätt tidigt igår också. Men det enda som hjälper mot den förbenade allergin är sömn. Har hyperreaktiva slemhinnor (betyder kort och gott att jag är allergisk mot allt men inte hela tiden, lite som en överkänslighet) och det finns ingen medicin för det. Hela kroppen lägger av. Känns som om att jag får en svår influensa och sedan däckar jag och sover mig frisk. Väldigt märkligt men efter att ha levt med det hela mitt liv så är jag ändock relativt van. Och eftersom sömn är det enda som hjälper så är det ingen idé att streta emot. Bara att gå och lägga sig.

Innan jag däckade så var jag på Media Markt för att köpa ny dator. Hade äntligen bestämt mig för att köpa dator. Satt i köer hela vägen upp så tog dubbla tiden än vad det ska ta. Kommer fram och deras system låg nere så dom kunde inte hjälpa mig. Skulle nämligen lämna in all min gamla teknik (dator, mobiltelefoner, surfplatta, kamera, VR-glasögon, you name it) och få presentkort som jag kan nyttja vid ett nytt köp. Det var ju bara att packa ihop allt och åka hem igen. Utan dator. Bättre lycka nästa gång.

Nu har jag precis kommit hem från gymmet och ätit kvällmellis, finncrisp med ägg och kaviar. Tänkte ta en dusch och sedan bädda ned mig på balkongen och läsa. Åh, du ljuva månadag!


PS. Ni glömmer väl inte att besöka min Sellpy-shop? HÄR hittar ni den. Mycket oanvänt (trots deras rätt usla beskrivningar).For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar