Simma med med sköldpaddor och ta festen dit man går

Hej finisar!

Klockan är 00.52 här och mina ögonlock hänger vid knävecken men ville ändå kika in och ge en snabb update.

Haft en magisk dag idag.

Vi packade ihop vårat lilla crew i en båt och drog ut på island hopping. Fick simma med en sköldpadda. Så häftigt!

Vi snorklade, blev bjudna på mat som tillagades på stranden, simmade med sköldpadda och njöt av livet. Vid en av öarna låg vi bara i vattnet och pratade och skämtade så att vi kiknade av skratt. Det här gänget är av en annan kaliber.

På German Island så placerade vi oss här. Vi drog fram en högtalare och så började vi dansa. Alla andra turister låg i vattenbrynet och kollade på oss som om att vi var från en annan värld, men å så vi skrattade och å som vi dansade.

Väl hemma så bytte vi om för middag och därefter gick vi ut och dansade. Finns en bar med livemusik på stranden bredvid oss så vi dansade helt enkelt barfota på stranden hela kvällen. När baren stängde av musiken så drog vi igen fram högtalaren och fortsatte festen.

Och nu är jag alltså här, dödstrött. Och imorgon vankas en ny båttur så dags att ta igen lite sömn. Värmen här dödar en. Och eftersom vi inte har el så har vi varken AC eller fläkt. Imorgon flyttar vi dock till ett nyöppnat ställe som är magiskt för en natt innan Bou sticker och ska ta sin padi och vi stannar kvar i Port Barton för att njuta av vädret.

Gud, vad livet är fint just nu. Alla människor, alla äventyr, atmosfären..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar