Sista veckan i Sverige

På torsdag så flyttar jag in hos denna pärla!
Här är vi förra sommaren och njuter av sommaren i Trosa.


Måndagen och veckan som jag så länge har väntat på är här och jag kan ändå inte förstå det.

Min to do-lista gick lite i stöpet igår. Jag var frusen, trött och hade ingen kaffe hemma och glömde självklart att köpa en kaffe on the go när jag lämnade hemmet för ärenden. Gjorde några ärenden på förmiddagen men sedan så lindade jag in mig i en filt i soffan och tittade på film. Började med The Best Of Me, en riktigt kärleksfilm, och grät som en bebis så var tvungen att avsluta med en riktigt dålig actionrulle.

Har ni sett The Best Of Me av Nicholas Sparks? Gillar ni romantiska filmer? Då rekommenderar jag att ni ser den.
Nicholas Sparks har gjort The Notebook och Safe Heaven, två av mina favoritfilmer när det kommer till romantiska filmer, så det är ju givet att jag även tycker om denna. Kolla bara trailern nedan och avgör sedan.Idag har jag varit mer effektiv. Arbetade hela dagen, handlade julsaker på vägen hem och sedan stack jag till gymmet. Väl hemma lagade jag en snabb middag av det sista som finns hemma, städade badrummet (rensade lådor och skåp, skurade duschväggarna och torkade ur lådor och skåp), rensade garderoben IGEN och nu tror jag packningen är i stort sett klar, och sedan rensade jag sista lådorna och torkade. Lite kvar men snart är jag i hamn!Okej, så sista veckan i Sverige. Bara att skriva den meningen känns helt ofattbart. Sex dagar kvar på svensk mark. Så vad ska jag göra av min sista tid?

Tisdag: Jobba, och fira JUL på jobbet. Jag har haft nedräkning till julafton i 21 veckor, och jag har sagt till mina kollegor att jag vill fira jul med dom innan jag åker. Dom är inte lika exhalterade som jag, men jag vill fira jul så imorgon ska jag ta fram granen, bjuda på julfrukost och dekorera. Träna. Köpa en hårborste (glömde köpa en idag). Visste ni att man helst ska byta hårborste var sjätte(!) månad? Och att man ska rengöra den med jämna mellanrum? Det visste inte jag. Min är säkert fem-sex år och aldrig rengjord. Skriva kvitto för bilen. Boka flygbiljett. Började kolla i söndags men kunde inte bestämma var jag vill åka så hann aldrig boka biljetten.

Onsdag: Sista dagen på jobbet. Det känns.. sorgligt. Utelunch med killarna på jobbet (hoppas på sushi!). Efter jobbet så ska jag först träna och sen packa. Det känns.. märkligt. Allting jag äger ska nu ned i två väskor.

Torsdag: Städa ur lägenheten. Sälja lägenheten och bilen. Flytta hem till min kusin.

Fredag: SOVMORGON. Sedan så tänkte jag träna. Och eventuellt möta upp killarna på jobbet för en sista fredagslunch. Resten av dagen har jag inga planer men jag förmodar att jag ska spendera den med min kusin.

Lördag: Förhoppningsvis träna med min kusin. Har turen att vara kusin med en PT. Vore roligt att träna ihop innan jag åker. Resten av dagen har jag inga planer. Säkerligen träffa människor i min närhet som vill ses.

Söndag: DAGEN D. AVFÄRD. Hinner säkert med ett pass på dagen, men efter lunch så åker jag och två av mina kusiner mot Arlanda och tidig middag innan jag kliver på planet mot mitt nya äventyr. Mitt nya liv. Och hur sjukt är inte det?Nu ska jag kasta mig i sängen och läsa ut Oprahs bok. Haft ett litet läsuppehåll men har lovat bort boken när jag åker. Har tillräckligt många böcker att bära på att en halvutläsen bok inte behöver följa med.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar