Självmordtankar och mobbning
Har spenderat hela morgonen och förmiddagen i soffan framför 13 Reasons Why, eller 13 skäl varför som den heter på svensk, och därefter den efterföljande dokumentären 13 skäl varför - Bortom skälen. Har ni sett den? Alltså.. WOW.

Jag har inte sett Skam men har hört att många som sett Skam har känt igen sig från sin egen ungdom, men 13 skäl varför, alltså.. så hjärtskärande. Och för mig var det verkligen hög igenkänningsfaktor. Även fast det är en serie som är baserad på en bok och egentligen inte på en riktig händelse så händer det, hela tiden. Den här serien är så viktig. Jag hoppas verkligen att skolor använder denna serie som utbildningsmaterial. Det är så viktig att prata om mobbning och självmord.

Har du inte sett den, se den! Jag tyckte att den var seg i början, och att det var mycket att hålla reda på men jag gav inte upp och det är jag glad för. Den är så bra. Det enda som jag kan säga är se den. Och WOW.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer