Sjunde hjulet

Så härlig lördag igår! Startade dagen med ett pass på gymmet. Oftast så går jag till gymmet och kör det som jag känner för för stunden. Kombinerat med kondition. Mycket har hänt på min kropp men ju mindre resten av kroppen blir desto mer putar magen så försöker konditionera bort den.(Det där sexiga runt min vrist är min skena till foten som jag behöver ha efter mina två fotoperationer)

Igår så började jag med 20 minuter uppvärmning; 10 minuter promenad och 10 minuter intervaller, 20 sekunder löp, 10 sekunder vila.
5x5 back squats
3x10 squats med corner barbell
3x10 squats med corner barbell
Och så avslutade jag det med en tabata i 6 minuter med wallballs, air squats och kettlebell swingar.

Första wallballen sen innan operationen. Oh my mighty lord. Det blev inte många repetioner eftersom det var första gången på nästan två år och eftersom det var en tabata efter ett benpass, men jag minns definitivt varför jag hatade övningen när jag tränade crossfit.

Efter det så åkte jag runt halva stan för att lämna in paket som ska i retur och för att köpa en födelsedagspresent till födelsedagsbarnet. Och sen kom jag hem och svidade om snabbt till mina nya klänning (adlink). Älskar den! Sitter som ett smäck och så himla skönt material. Och med min ny bysthållare (adlink) under så fick jag sån klyfta. Älskar klyftor, haha.


Vi firade Alexander på Mira Mar. Jag och tre par. Först så var jag helt inställd på att jag behövde ta med en dejt för att inte behöva vara den enda singeln i sällskapet men sen slog det mig att jag inte alls behöver göra det. Jag tycker ju faktiskt inte att det är jobbigt att vara singel, tvärtom, jag tycker att det är härligt att vara singel. Det var ganska länge sedan som jag bestämde mig för att jag hellre är singel och lycklig än i tvåsamhet och olycklig. Det tog mig ett bra tag att inse mitt eget värde och nu så skulle jag aldrig kompromissa med mig själv bara för att slippa vara ensam.

Nåväl, middagen var väligt trevlig men redan vid nio gick vi alla hem. Det är väl kanske nackdelen med att bara umgås med par, att kvällen tar slut så tidigt. Vanligtvis tycker jag om tidiga kvällar men igår så kände jag mig smashing och hade gärna gått ut och visat upp mig en stund. Ska dock inte stickaunder stolen med att det är skönt att vakna utvilad idag. Har redna varit vaken i två timmar..

Nu ska jag skriva en ansökan till en ny tjänst på mitt jobb, hänga tvätten (startade en maskin när jag gick upp - älskar att ha tvättmaskin i lägenheten!), måla naglarna, riva av ett pass på gymmet och sen ska jag på dejt ikväll (om han inte ställer in, haha).

Välkommen söndag!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer