Skenbakfull

Hej finisar!
Idag är jag mer levande än död som jag var igår. Enda rörelsen jag gjorde igår var att åka och köpa mat för att göra matlådor. Den vanliga matlådeproceduren skulle ha tagit dryga timmen men tog istället fyra timmar för att jag var tvungen att ta en paus här och där i fosterställning för att inte kräkas av illamående.

Är inte det märkligt så säg. Är jag uppe längre än midnatt så får jag världens skenbaksmälla. Varenda gång. Den här gången var det dock värt varende illamående minut eftersom jag fick spendera kvällen med Therése. Sån fantastisk och inspirerande människa.

Idag har dock varit en väldigt trött dag. Sov lite halvtaskigt inatt då någon galning sprang omkring utanför mig och skrek att han skulle hugga någon. Det riktigt ekar i mitt område.

Skulle ha tränat idag men bestämde mig för att spendera kvällen med Graceland i soffan. Och med att boka hotell vid flygplatsen i Manila. Mellanlandar över natten där innan jag åker till Boracay. Olyckligt nog har dom skjutit på den flighten i tre timmar.

Tänk att det bara är tio veckor kvar! Snart börjar livets äventyr!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar