Skogarderob på kontoret

This post contains adlinks


1. Pouch // 2. Wrap Top // 3. Pants


Jag är ju ingen byxmänniska men jag tycker att byxor är såååå snyggt på andra kvinnor. Kontorsråtta som jag är så, om jag trivdes i byxor, skulle jag mer än gärna bära detta. Fungerar lika bra till kontoret som till AW'n. Flats på dagen och klackar på kvällen. Eller klackar hela dagen om jag får välja.

Dom skrattar ofta åt mig på jobbet. Är stationerad i en lagerlokal men på ett kontor. Merparten är män, och merparten arbetar ute på lagret. Det betyder mycket lagerkläder, säkerhetsvästar och säkerhetskor. Eftersom jag inte tycker om att bära byxor så har jag alltid klänning, och oftast klackar, vilket funkar eftersom jag inte behöver vara ute på lagret. Och så har en mindre skogarderob på kontoret. Två par klackar, ett par loafers, ett par ballerina och sedan ett par obligatoriska säkerhetskor. Och självklart skorna som jag har på mig när jag kommer till jobbet. Jag är den enda som bär klackar på jobbet, men jag älskar känslan av att bära klackar. Både på jobbet och på fritiden. Det ger mig en större portion av självkänsla, mer styrka.

Ni ska se min skogarderob hemma. Den gör det faktiskt lite ont i skohjärtat att göra mig av med..

Vad jobbar du med? Har du arbetskläder?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar