Skönt för bröna

Innehåller affiliate-länkar

Tiden innan jag reste så började jag mer och mer få upp ögonen för bygellösa bh:ar och toppar. Nu på resande fot så finns det ingenting så obehagligt som en bygel som skaver när det blir varmt. Och att flyga en långflygning i en tight bh? Nah, helst inte va.

Jag har dock nackdelen att jag har ett par monsterpattar som som hänger som två rissäckar. Som dessutom lever sitt egna lilla liv om dom får hänga fritt. Det är svårt att tro att jag har gjort en bröstförminskning och ett bröstlyft i yngre dar, men så går det när man jojo-bantar. Mina tuttar är det första som växer när jag går upp i vikt och bland det sista som försvinner. Länge vill jag göra ett nytt lyft men nu har jag liksom accepterat dom där två tomma rissäckarna till brön.

Okej, off topic, det jag ville var att tipsa om lite fina överdelar utan bygel. Nummer 8 har dock bygel, men jag är ju en riktig sucker för spets alltså..

Just nu lever jag i min ovadderade bh (men med bygel) på resan. Så bekväm men gör dessvärre inte bröna en tjänst. Bröna ser verkligen ut som dom rissäckarna som dom faktiskt är. Tror dock att jag tog med för många bh:ar (precis som med allting annat som jag tog med, haha) eftersom jag lever i min ena bh och min bikinitop.

Vad föredrar du, bygel eller utan bygel?
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer