Slut som artist

Jag vet att jag är lite frånvarande här men jag mår inte så bra just nu. Jag är trött, har ont i kroppen (framför allt i musklerna), knät är en katastrof just nu och allting liksom vara hänger över mig. Jag blir varken sjuk eller frisk. Och det tär så mycket på krafterna. 


Besöket hos doktorn i måndags gick inte så himla bra heller. Det växer i knät igen så jag väntar på remiss till ortopeden som opererade mig för att se över vilka åtgärder vi ska göra den här gången. Och just nu är smärtan i knät extrem. Det går alltid i vågor men så här hemsk har den aldrig varit som de senaste två dagarna. Ska även få en remiss till en mamografi. Läkaren sa att jag har inget att vara orolig för men att hon måste remittera mig dit.

Jag vill inte gnälla, men jag har varken motivation eller inspiration just nu. Jag försöker mest bara att överleva livet. Semestern kommer så himla lägligt just nu. En vecka kvar men sen ska jag nog åka dit palmerna bor, stålsätta mig på en solbädd med en bok och bara njuta av god mat. Det är precis vad min kropp behöver. 
Jag kommer tillbaka inom kort. Jag ska bara få tillbaka lite kraft och livsgnista. For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer