Snäcka dig på stranden

Innehåller affiliate-länkar

Någonting som jag tycker är så fint på sommaren är smycken med snäckor. Brunbränd kropp och guldsmycken med vita snäckor passa verkligen som handen i handsken. Avundas Petra Tungården som alltid är on point med sina smycken. Oavsett tillställning. Till skillnad från mig. Jag själv har svårt för det där med smycken.

Älskar smycken, köper smycken, använder aldrig smycken.
Har ett par örhängen som jag använder varje dag (snarlika dom här). Har ett matchande halsband som jag sällan har på mig för att jag tycker det är irriterande att spännet åker fram så att man måste dra tillbaka det. Har även en riktigt fin power ring, och tycker att det är såååå snyggt på andra men jag själv känner mig löjlig när jag har den på mig. Som om att jag vill att andra ska tro att jag är förlovad. Och sen har jag på mig ett armband som jag inte har tagit av mig sedan jag lämnade Arlanda i november. På flygplatsen så fick jag det här guldarmbandet från Edblad av min kusin i avskedspresent och jag håller det väldigt kärt. Färgen har blivit nött av alla äventyr men enda smycket som jag aldrig tar av mig. På något sätt så känns det tryggt att alltid ha henne med mig. Och så är det ju så fint!

Nu när jag snart är tillbaka i arbetslivet (iiiiiih!) så kanske det är dags att ge det ett försök med smycken igen? Det är ju trots allt väldigt fint och kan verkligen bära upp en hel outfit. Kanske borde beställa hem armbandet att matcha med mitt befintliga armband..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer