Snart börjar ett oskrivet kapitel

Innehåller affiliate-länkar

Pumps // BH // Klänning // Smycken, H&M


Ännu en helg till ända, och snart semester! Nog för att jag efter semestern är arbetslös, men åh, så jag längtar efter semester. Känner nog som dom flesta andra att det är typiskt att gränserna är stängda när man är ledig och vill se sig om i världen, men om solen skiner så är Sverige inte fy skam heller. Ska till Dalarna en helg, men därefter är semestern oplanerad. Har bara varit i Dalarna en gång och det var när vi spelade in Farmen så ska bli kul att åka tillbaka och se någonting än en bondgård. Vad semestern än kommer att bjuda på så ska jag njuta. Njuta av att få dricka kaffe i sängen på morgonen, och njuta av god mat. Ska riva av svettiga träningspass och hoppas på att få skratta bort nätterna med människor som jag håller kära.

En månad semester, och sedan börjar ett oskrivet kapitel. Det är med skräckblandad förtjusning som jag går på semester, men jag känner tillit till mig själv, och jag vet att det allting ordnar sig till slut. Vissa dagar skrämmer ovissheten mig men allt som oftast så känner jag mig spänd, jag har ju hela världen framför mina fötter - möjligheterna är oändliga.

Nu ska jag krama ur det sista med Netflix och Lohilo medans regnet smattrar mot rutan.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer