Snöfall mitt i sommaren

Inlägget innehåller sponsrade länkar

Fick hem ett paket igår som ska bli spännande att testa. Dels en färginpackning. Är ju brunhårig numera. Kände att det var dags att byta från blont till min egen färg som är mer lätthanterad på resan. Vem vet hur bra frisörerna är i respektive land? Och ska jag börja leta efter en frisör genom land och rike? Är inte bara för rädd om mitt hår för det men även för bekväm. Så i samråd med min frisör så tonade vi det blonda i min naturliga hårfärg. Blev så bra. Men den behöver också underhållas. Tyvärr. Dock enklare att underhålla den då det räcker med en färginpackning. Den är på kampanj nu också, här.

Fick även hem en scrubb för hårbotten och ett nytt schampo att testa för min hemska hårbotten.

Min hårbotten, eller egentligen hela min kropp, har blivit snustorr sedan jag fick hypotyreos och fick börja med Levaxin. Själva huden är torr i stort sett jämt men hårbotten kommer och går. Den torkar ut helt. Ska bli spännande att testa att scrubba bort all död hårbotten för att sedan använda ett vårdande schampo. Jag har testat så mycket olika produkter men ingenting hjälper. Det är liksom som roten av det onda sitter inne i kroppen och inte i hårbotten så hur mycket produkter för känslig hårbotten så fungerar det liksom inte. det hade inte varit lika jobbigt om det var så att jag älskade att bära färgglada kläder, men det är ju precis tvärtom, jag älskar svarta kläder men det är så ocharmigt när det ser ut som om att det har snöat på axlarna. Det var min kollega som berättade om scrubben för hårbotten, och det låter ju rimligt att man måste scrubba bort det döda för att det nya fräscha ska kunna vårdas. Precis som med kroppen tänker jag.

Nåväl, hoppas på att Grazette (klick) och Maria Åkerberg (klick!) kan hjälpa mig från mitt snöfall.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer