Söndag


Älskar, älskar, älskar söndagar! Omsinkad, Suits och god mat = perfekt söndag.

Startade morgonen med ett benpass i sann söndagsanda och gick sedan hem för Suits i soffan. Hade en sån härlig lördag igår hos Natalie så idag njuter jag lite extra av att spendera söndagen i soffan.

Efter träningen igår så styrde jag rallybilen mot Hölö och Natalie. Natalie sa att hon skulle påta i trädgården men jag trodde inte att hon menade att hon skulle riva hela trädgården så jag åkte dit i klänning och klackar. Man kan ju tycka att jag borde ha lärt mig efter Farmen att landet + klänning + klackar är en dålig kombination men det är tydligen svårt för mig att lära mig av mina misstag.. Skulle egentligen bara åka ut dit på en fika men en fika blev korvgrillning och blev middag med efterföljande mingel till efter läggdags. Så trevligt! Och så roligt att vi nu i vuxen ålder umgås. Vi har känt varandra sen barnsben men på den tiden så drog vi inte alltid jämt.
Att åka ut till Hölö får alltid känslorna att åka berg- och dalbana. Det är så mycket minnen där ute. På gott och ont. Men det är en del av mitt förflutna, en del av det som har format mig, så jag försöker att njuta av dom positiva känslorna istället för att fokusera på alla negativa minnen från barndomen.


Nu har jag precis ätit en av mina favoriträtter; grönkålssallad. Till det så gjorde jag egna pommes i ugnen. Älskar min mandolin som skivar potatisen till perfektion. Och ser ni skålen på som pommesen ligger i? Fick denav Natalie igår. Hon har gjort den själv. Den är verkligen så fin.

Nu ska jag fortsätta denna söndagen som en söndag bör spenderas, i soffan.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar