Sova, jobba, träna, äta, repeat

Innehåller affiliate-länkar

Kaffekopp // Klänning, H&M // Örhängen


Åh hej åh hå! Hade glömt hur ansträngande det faktiskt är att leva ett "normalt" 8-17 liv. Hade glömt hur dagspusslet måste läggas in i minsta detalj för att allting ska klaffa. Någonstans är det ändock rätt skönt att ha rutin, men känner en stress över sova, jobba, träna, äta, repeat.

Så just nu försöker jag komma in i rutinerna. Ni vet, komma upp ur sängen på morgonen, laga matlådor, hinna träna och sedan laga middag för att sedan somna alldeles för sent. Det är tur att gymmet ligger precis runt hörnet så att jag kan sladda dit på vägen hem.
Har tränat där i kanske en och en halv vecka, och i samband med det så slutade jag med socker (bara för att jag kände att jag behöver minska det tillfälligt, blev lite mycket där ett tag) och känner verkligen skillnad på kroppen. Kroppen är så häftig som så snabbt anpassar sig. Och även fast jag inte tränar för en speciell anledning så är det så häftig att se, och framför allt känna, hur kroppen reagerar på träning. Dessvärre har jag fått väldigt ont i halsen ikväll (är inte det typiskt så säg?) så är rädd att jag kanske inte kan träna 05.30 imorgon när klockan ringer.


Nej, nu måste jag ta av mig mina svettiga träningskläder, ta en dusch och krypa ned i sängen.
Nya tag imorgon!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer