Sovit som en bebis och magiska vyer

Innehåller affiliate-länkar


Idag har definitivt varit en bättre dag. Vaknade med den här utsikten utanför fönstret. Vaknade av mig själv redan klockan 06.00. Har sovit som en bebis hela natten.

Låg och drog mig ett tag innan jag klädde på mig och gick på upptäcktsfärd på resorten som jag bor på. Den är riktigt stor men väldigt fin. Enda nackdelen som jag ser med den här resorten, än så länge, är wifi. Det finns endast wifi i receptionen. Och kanske utbudet av mat. Service är fantastisk och all personal hälsar glatt när man går förbi. Dock har jag blivit biten av något igår (troligtvis myggor) men betten är så himla stora och ger en nästan brännande känsla.På området så finns en restaurang, två poolområden med en infinity pool, olika former av boende (villor, rum och små hus), massage, pedikyr och manikyr, en trappa som går rakt ned till stranden som är alldeles magisk. På grund av tidvatten så var stranden nästan tom på vatten när jag vaknade men mitt på dagen så var vattennivån normal igen. Nackdelen då är att vattnet täcker trappan ned till stranden så att man får vada in till stranden och alla restauranger.


Ser ni armbandet? Armbandet (klick!) som jag fick i avskedspresent av min kusin. En duva. Från Edblad. Så himla fint av henne! Och i väskan så har jag en skyddsängel som jag fick av henne på min avskedsmiddag. Hon är alltid med mig nu.


Låg och solade på morgonkvisten då solen går upp här innan klockan sex på morgonen och är extremt stark, men efter några timmar i solen så begav jag in för att läsa Gangsterprinsessan (klick!) som jag påbörjade på flyget igår. Nästan klar med den. Verkligen fastnade i den. Somnade i nästan 3 timmar istället för att läsa. Var så himla skönt. Därefter så har jag bara myst omkring. Ätit lunch på stranden, läst en bok vid poolen i skuggan och ätit middag i restaurangen.Den här rackaren hade blivit kvar på stranden när vattnet hade försvunnit. Klev nästan på den när jag skulle gå upp till hotellet.Högt uppe bland träden här ovan bor jag. Alla tre bilder ovan är på delar av resorten som jag bor på.Det är lite tråkigt att det blir mörkt redan vi sex, och det blir verkligen becksvart. Tänk den mörkaste vinterkvällen vi har i Sverige. Så hela kvällen får man leva i mörker. Det gäller att passa på att uppleva saker på dagtid så för mig som vaknar innan tuppen (idag vaknade jag faktiskt av tuppen) passar det utmärkt.

Så vad är min plan nu då?
Att njuta av livet. Har två nätter kvar på denna resort, möjligtvis så bokar jag ytterligare en, bara för att få njuta riktigt ordentligt. Det känns att två år utan ordentlig semester har tagit ut sin rätt. Men efter vistelsen här så bär det av till Malapascua.

Kan bara tänka mig att om det är så här slående vackert här så kommer jag inte bli besviken när jag glider vidare.Ps. För alla er som undrar hur det går att resa i klackar, har köpt flip-flops idag. Mina fötter blev stora som ballonger efter 47 timmar av resande så fick inte ens på mig sandalerna som jag hade med mig. Säg inte vad var det jag sa än, jag har inte gett upp hoppet! Ds.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Henriette,
Gud vad vackert! Så kul att följa din resa
www.bestofyou.se