Stor balkong, inredning och vakduk som tapet

Inlägget innehåller reklamlänkar


Balkongen är väl det rum som jag känner är mest rättfärdigat att ombona nu i väntan på soffan. Både köket och badrummet ska renoveras i framtiden och då känns det inte så aktuellt att pyssla omkring där. Men balkongen! Och vilken härlig kvällssol jag har!Möblerna lämnade förra ägaren kvar, och golvet rev jag ju ut och bytte till mattan ovan. Men möblerna alltså.. Soffan är nog trasig. Känns som om att man ska falla igenom när man sätter sig, och balkongen är så stor att när möblerna står så långt ifrån varandra så känns det.. tomt. Funderar på att köpa ett matbord att ha på ena sidan. Köket kommer antagligen inte få ett ordentligt matbord förrän efter renoveringen och äta i kvällssolen på balkongen? Ja-a-rå!

På andra sidan där soffan står så är jag rätt sugen på en hängande stol. Kanske mer en sån där stol som hänger på ställning. Känns säkrare i dom här gamla husen. Har sett att dom också finns i soffor. Ändå mysigt att kunna krypa upp i en soffa och läsa, eller med en kopp kaffe. Eller bara två vänner som vill krypa upp under varsin filt och prata bort natten.

Solcellslampor har varit en favorit länge. På min förra balkong så hade jag en likadan ljusslinga men i solcell. Och så bytte jag den på vintern till en eldriven. Nackdelen med solcell är att det knappt fungerar på vintern i Sverige, men resten av året är det en så bra lösning!

Skulle gärna sätta upp tapet på det där röda på balkongen men funderar på att köpa dekorplast och för fixa det. Men hur fint skulle det inte vara att ha en tapet i samma som vaxduken? Åh, åh, åh! Ska se om jag kan hitta någon liknande i dekorplast. Det mesta finns ju nu för tiden.

Och hur fin är inte bordsgrillen? Får man ha en sån på en balkong? Antagligen inte va? Men önska kan jag ju..


Åh, inredningsfingrarna riktigt kliar just nu!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar