Storm som ställde till det och planer för framtiden

Innehåller affiliate-länkar

Bikiniöverdel // Bikinitrosa (vissa färger är på rea nu, tips!)


Idag skulle jag egentligen ha åkt till Gili Meno (även kallad honeymoon-ön) men vaknade imorse av en storm som fick det att låta som om att väggarna på min bungalow skulle falla isär. Först kom stormen, sen kom regnet. Lät som hagel mot mitt plasttak i badrummet. Somnade om och sedan vaknade jag av larmet, kikade ut och såg alla gråa moln så somnade om igen. Vaknade en stund senare och solen lyste som aldrig förr?

Till Gili Meno så går det bara en båt på morgonen och en på eftermiddagen, men om man vill, som jag vill i det här fallet, åka fram och tillbaka på samma dag så måste man åka med båten på morgonen. Annars blir man fast på ön.Så eftersom mitt lilla äventyr uteblev så startade jag morgonen med frukost på stranden följt av en liten kortare promenad. Älskar att strosa omkring här. Finns så många charmiga små ställen här. Längst med hela stranden. Dessvärre så är det så mycket skräp just nu som sköljs upp med strömmen och vågorna. Vissa ställen är bättre på att städa än andra tyvärr.

Efter lunchen så gick jag till gymmet. Litet och intimt gym här och ägaren Ben är alldeles förträffligt trevlig. Eftersom jag tränat fem dagar i rad så är kroppen rätt mör. Stackars kropp är alldeles chockad efter över tre månader utan träning (mer än att bära omkring på mina väskor). Tänkte egentligen vila idag eftersom jag skulle på äventyr men när det inte blev av så ville jag ändock röra på stubbarna. Rev av intervaller. Inte att leka med efter tre månader utan att träna kondition. Känns som sirap i benen. En sköldpadda springer snabbare.

Startade med 5 minuter promenad. 2 minuter springa, 1 minut vila x 5. 5 minuter promenad i backe. 30 sekunder springa, 30 sekunder vila x 10. 5 minuter promenad i backe. 30 sekunder springa, 30 sekunder vila x 10. Och avslutade med 2 minuter promenad innan jag kröp ihop i fosterställning på mattan som luktar kattkiss (och som har gett mig sår på knäna efter mina burpees häromdagen; ser ut som om att jag varit på fyllan och villan och hånglat med gruset).Idag meddelande den här pinglan att hon har spikat och betalat vår weekend över alla hjärtans dag. Jag och Joy, med Joys kompisar, ska åka till Banaue, Buscalan, Sagada och Baguio. Längtar så mycket efter att få träffa henne igen. Jag hade aldrig gjort den här paketresan om det inte var för att Joy skulle åka. Så 13 februari flyger jag tillbaka till Filippinerna. Åh, så peppad! Tänk att jag är så lyckligt lottad att jag ska får fira alla hjärtans dag med en av dom finaste människorna som jag mött? Och tänk att en person kan få en så stor plats i ens hjärta så snabbt?
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer