Sunday funday
Hur mår ni? Har ni haft en bra söndag? Själv så har haft en alldeles perfekt söndag.

Det började med att Hermella bjöd in till frukost. Sån värdinna. Alltid. Det bjöds på äggröra med bacon, amerikanska pannkakor, frallor, juice och kaffe. Verkligen en perfekt söndagsfrukost.

Sedan sladdade jag ned på stan för att styra upp födelsedagspresent till födelsedagsbarnet innan jag sladdade vidare på sjuårs- och släktkalas. Kändes verkligen annorlunda och väldigt speciellt eftersom vi inte längre är full styrka då vi förlorat två älskade medlemmar, men det var ändock otroligt mysigt. Härifrån och framöver förmdar jag att vi måste skapa våra egna traditioner då saker aldrig mer kommer att bli sig likt igen.

Avslutade kvällen med att bjuda över Foppan på lite middag. Alltså.. Foppisen, vilken energiknippe. Blir alltid så varm inombords efter att ha umgåtts med henne. Ibland dyker människor upp i ens liv och det känns som om att dom alltid har haft den platsen i ens liv. Foppan är en sån människa. Som liksom bara knatade in hittade en självklar plats i mitt hjärta.

Nu ska jag suga ur det sista ur den här helgen med ett avsnitt av Crossing Lines på Nettan.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer