Sunday funday

Vaknade med världens huvudvärk imorse men hade lovat Amanda att vi skulle träna så efter frukosten så tog jag en powernap (vaknade klockan sex(!) i vanlig ordning på helgen) och sen var det bara att åka. Tur att jag inte visste att det var löpning för ens på plats. Hade antagligen backat ur annars. Jag. Hatar. Löpning. Det enda som jag kan tänka på är hur långt det är kvar, hur ont det gör överallt, hur jobbigt det är att andas och hur sakta det går. Fick sån andnöd på tredje varvet (dvs det femte varvet löpning; vi springer 400 meters varv) att jag grät en skvätt men då klappade Amanda mig på axeln och peppade mig och sen så körde vi vidare. Och sen sprack båda(!) händerna. Som om att det inte var nog jobbigt att springa. Ser inte så illa ut på bilderna men där har jag hunnit torka bort blodet och dragit bort huden. Nu svider dom mest och vätskar sig och har sig.
Idag körde vi i alla fall;
5 RFT
800 meter löpning (tillsammans, inte var)
50 KB-swing 24 kg
40 pull-ups

Och repsen fick vi dela bäst vi ville men vi splittade det på mitten.

Väl hemma igen så städade jag undan gårdagen och satte mig i solen på balkongen och drack kaffe. Förstår ni, jag har balkong! Och en fin sådan. Och med sol. Och mina gäster slipper gå ut på gatan och röka. Och jag kan sitta där dagarna i ända och njuta. Efter åtta år så har jag en alldeles egen balkong. Och äntligen en lägenhet som jag faktiskt trivs i. Och efter åtta år så har jag ett eget sovrum.

Äej, nu ska jag njuta av tacksamhet och kolla på serier. Jag älskar söndagar!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer