Superpulver, semester och brist på aktiviteter

Innehåller affiliate-länkar

Hej kompisar!

Jag vet att jag lyser med min frånvaro mest hela tiden, men jag har inte så mycket att berätta just nu. Jag glider mest omkring i pyjamas hela dagarna. Går till gymmet däremellan och så kanske jag springer på en intervju, men mer än så är det inte. Det är ju lite.. ensamt att bo i en ny stad. Och allergin blossar ju just nu med all pollen och alla som klipper gräsmattorna. Har precis köpt en luftrenare för att få bukt med morgonallergin. Var lite skeptisk innan men det funkar faktiskt!

MSM-pulver här

En annan sak som gör under för allergin är MSM-pulver. Mitt har varit slut sen jag var någonstans mellan Filippinerna och Indonesien. Försökte förgäves hitta det på resande fot men det var svårt. Och när det inte var svårt så var det riktigt dyrt istället. Så häromdagen fick jag äntligen hem det igen. Har du testat MSM-pulver?

Jag märker mest skillnad på min allergi. Jag har ätit det i två år. Och innan levde min allergi rövare mest hela tiden (jag har hyperreaktiva slemhinnor, eller sensorisk hyperreaktivitet som det också kallas) men sedan jag började med MSM-pulver så är jag knappt allergisk en gång i månaden. Den råder dessvärre inte bot på min tomatallergi men eftersom den inte gör mig lika dålig som min sensoriska hyperreaktivitet så kan jag leva med det.

Men vad är MSM-pulver då? Det är metylsulfonylmetan, organiskt svavel. Svavel förekommer framför allt i kroppens proteinrika vävnader så som brosk, senor, ligament, muskler, skelett, hud, hår och naglar.

Och förutom allergi, vad är det bra för? Det sägs att MSM är bra för att minska smärta och stelhet vid artros, förbättra ledens funktion, bra mot torrhud, motverka eksem, acne och psoriasis, förbättrar hår och naglar (mina naglar har blivit riktigt starka!), minska träningsvärk och förbättra återhämtning samt att det är inflammationshämmande. Det sägs också att MSM ska kunna dämpa astma och allergier till exempel mot pälsdjur, födoämnen, pollen och damm. Och just vid allergi så känner jag enorm skillnad.


Generellt sett så känner jag att min kropp känns starkare och friskare sen jag började med MSM-pulver. Tvekar du på att använda det? Gör en snabb googling och du kommer snart upptäcka att det inte finns några nackdelar med att starta morgonen med ett glas vatten med MSM-pulver i.


Nu ska jag försöka bestämma om jag ska åka till Rhodos imorgon eller inte. Tänker att det skulle ju vara skönt med sol och bad innan jag börjar att jobba (om jag börjar att jobba). Och här visar väderleken regn för kommande vecka.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar