T I S D A G

Är så less på att vara sjukskriven. Tiden går så fruktansvärt långsamt, och jag saknar att träna så att det gör ont. Jag får ju träna överkropp, men det är inte samma sak. Det är verkligen inte samma sak som att stå där med gruppen, svettas tillsammans och köra så hårt att kroppen är helt slut. Att det känns som om att varenda fiber i kroppen är urvridet.

Nåväl, dagarna går ju. Hade besök häromkvällen. Tror vi plöjde fem filmer totalt. Har ju bott själv i fyra år eller nåt sånt, och att sova själv är ju så jävla tråkigt, så när kompisar kommer på besök och stannar över natten så är det så mysigt. Gå upp, fixa frukost, äta tillsammans. Åh, vad jag längtar tills jag får gifta mig, bygga mitt drömhus och sitta på altanen och dricka kaffe medan barnen springer skrattandes omkring barfota på tomten..

Idag ska jag åtminstone iväg på en fika hos min kusins flickvän (och så klart min kusin också dårå, men tror inte att han är hemma).For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Isabelle
,
Hej! Vart ifrån kommer din jacka ? 😊
Ankarstrand
Ankarstrand,
Gina Tricot. Dock förra året.
nouw.com/ankarstrand