Tacksamhet till livet

Alltså, wow! Idag så känner jag bara precis det, WOW. Mycket tack vare solen och mitt snorjobbiga träningspass som jag precis har avverkat.

Utöver det så är jag så otroligt tacksam för min arbetsplats också. Kände det lite extra idag. Arbetar på ett väldigt stort företag men ändock så är det väldigt familjärt hos oss.
När jag åkte till jobbet imorse så tänkte jag på vår högsta chef och att jag saknade henne för det var länge sedan hon var hos oss, och så hörde jag att hon kom in och stod och pratade med en kollega, och min första reaktion var att halvspringa ut för att krama henne (varken jag eller hon är speciellt kramiga av oss) vilket jag också gjorde. Och där stod hon med en födelsedagspresent till mig. Bara så där. En honung med saffran i från Marocko. Det låter kanske inte mycket för världen men den gesten var så fin. För mig så är hon dessutom en riktig förebild så det är en fantastiskt att få jobba under henne. Och min gamla chef som är chef under vår högst chef, också hon, vilken kvinna! Vi kramas också ibland, och hon är så inspirerande, så varm. Så hård men ack så ödmjuk. Äej, hörrni, det finns så mycket inspirerande kvinnor i mitt liv att jag skulle kunna skriva en bok.

Men åter till träningen, vilket håll käften pass som jag rev av idag. Det är så roligt när jag river av dom här passen för jag får ofta beröm av killar då. Antagligen för att det inte är så många tjejer som kör så här pass hårt på ett vanligt gym. Men det är alltid lika uppskattat när folk hejar på. Det ger mig det där lilla extra som jag saknar från när jag tränade Crossfit.

Började med 20 minuter på trappmaskinen. Ett dumt val för vad som skulle komma att ske.
The Seven (modified)
7 RFT
7 Explosive push-ups (ska vara handstand push ups)
7 Thrusters
7 Knees-to-elbow
7 Deadlift
7 Burpees
7 Kettlebell swingar
7 Strict push-ups (ska vara pull-ups)

Näst sista varvet så åkte papperskorgen fram också. Det var länge sen vi tränade ihop, papperskorgen och jag.

Nu känns det att jag lever vill jag lova - så skön känsla!

Okej, jag är bara så tacksam för livet idag att jag vill göra som Ronja Rövardotter när hon skriker sitt vårskrik så jag ska nog ta att runda av här.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer