Takterass, middag och nya böcker

Vilken härlig helg! Känns som om att jag säger det efter varje helg, men i helgen har jag verkligen haft så trevligt! Har till och med glömt bort att jag äger en telefon.

I fredags så blev jag medbjuden på inflyttningsfest, och vilken fest! Vi började med middag på takterassen.Lägenheten var så fin och badrummet var så drömmigt. Och terassen, vilken terass! Den sträcker sig runtom husknuten. Och bakom där jag står och fotograferar. Man kan ju tycka att det räcker med en takterass men det finns även en stor balkong med anslutning till sovrummet. Jag var alldeles hänförd.

Efter middag så var det snacks, alkohol i mängder (inte för mig så klart!) och lekar. Kan inte minnas sist jag lekte. Vi lekte maffia. Så roligt! Blev så högljutt. Stackars grannar, haha.Smällde av när jag såg det här barskåpet ovan. Kan vara ett av det vackraste skåpen som jag beskådat. Inte konstigt när det har 150 år på nacken. Öppnar man skåpet så är det glasrutor inne (tänk såna fönster som finns i kyrkan) med belysning.


Igår var jag däremot en slagen soldat. Trots att jag var i säng redan innan ett så var jag så där sken-bakfull igen. Låg i fosterställning i soffan hela dagen. Min kusin frågade om jag skulle med och träna men allt jag försökte göra var att inte kräkas. På kvällskvisten så åkte jag och hämtade mina kusiner och så åkte vi och köpte sushi för att sedan spendera kvällen i soffan tillsammans. Åh, så jag älskar att umgås med dessa kvinnor.


Idag är det söndag. Och jag älskar verkligen söndagar. Tog en två timmar lång frukost i soffan innan jag gick ned till gymmet och rev av en timmes cardio. Tänkte köra lite styrka för en gångs skull men fick feeling så ville inte sluta.

Efter träningen så dammsög jag naken samtidigt som jag åt gröt. Gör det mesta naken hemma och igår insåg jag vilken insyn det är utifrån så kan garantera att alla grannar har sett hela min helighet, haha.

Drog en vända på stan och köpte nya böcker. Blev så sugen på att läsa. Det går i vågor för mig och när jag väl läser så slukar jag böcker på löpande band. Fick med min Michaela Fornis Jag är inte perfekt, tyvärr (adlink) och Baris Kayhans bok om Södertäljenätverket (adlink). Jag läser Fornis blogg på daglig basis, och jag har läst hennes tidigare böcker, och jag älskar hennes känsla för ord. Hur hon alltid lyckas sätta ord på känslor. Hon verkar vara en så genuin och ödmjuk person.


Nej, nu ska jag ta och fortsätta njuta av helgen och påbörja en av böckerna.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer