Tävlingshelg

Vet att det har varit tyst här men jag har haft en sådan mysig helg att jag knappt tittat åt telefonen (förutom att uppdatera våran box om hur tävlingen gick). Har spenderat hela helgen i Alingsås på Potato-Mashup. vi var ett helg gäng som åkte. Ovan är lagen som tävlade för Vicious CrossFit och Nox Box (och Christer som körde för någon annan box som jag inte minns namnet på). Men framför allt så var jag där för att heja på killarna nedan.

Två dagar av tävlingar krigade min kusin och Miguel sig igenom. Deras första tävling. Och krigade gjorde dom. Så pass att dom slog ut 16 lag och tog sig hela vägen till final. Väl i finalen landade dom på en fjärde plats. Så häftigt att se Håkan att gå från att tro att CrossFit var för mesar, tvinga honom att följa med och testa till att fullständigt förälska sig i CrossFit för att sedan, ett år senare, köra sin första tävling. Och hamna på fjärde plats.

Blir bra sugen på att tävla själv nu. Måste bara få bukt på min form igen. Är lite otålig men jag vet att jag kommer att komma dit.

Vi har hejat, skrattat och bott tillsammans (nåväl, bott på samma hotell) men vilken helg! Och vilket gäng!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer