The heart is a strange beast and not ruled by logic.

Ni vet, känslosam och så där som jag är; har svämmat över av känslor senast dagarna. Ni vet, livet händer. Och ibland så blir känslorna så där otroligt påtagliga och det känns svårt att andas. Haft ganska mycket ångest senaste veckorna. Idag så slog det mig varför. Och så såg jag det här klippet (av någon anledning så går det inte att bädda in) och då var det som om att någon slog mig med en stekpanna i huvuet och allting blev helt klart.

Och som om att det inte var nog så föll jag över en text häromdagen som jag skrev efter att det tog slut med exet kexet. Kommer ibland på mig själv med att tänka på honom och hur det var. All ilska, all ångest och alla tårfyllda nätter.
"Men i all den här saknaden och längtan så måste jag påminna mig själv om hur dåligt jag ändå mådde; hur illa han behandlade mig; hur lite kärlek han visade mig. Kan inte komma på en enda gång han fick mig känna riktig glädje. Kan inte berätta ett enda minne som är riktigt bra. Kan inte ens berätta om en julklapp eller födelsedagspresent som jag fick för jag fick ingen. Kan inte ens berätta om när jag fick en bukett blommor för jag fick ingen. Kan inte ens berätta om ett gulligt meddelande för jag fick inget."

Har honom ändå att tacka för all den insikten som han gav mig.

Allting var så klart inte ilska, ångest och tårfyllda nätter, men i mångt och mycket så var det det. Och det här skrämmer mig för jag är så rädd för att uppleva det igen. Har så mycket kärlek att ge och jag vill träffa någon som uppskattar den. Jag vill inte vara någons andrahandsval eller någons hemlighet. Jag vill träffa någon som inte får mig att tvivla på att hans känslor är äkta, någon som inte är rädd för att visa sina känslor i sin renaste form; någon som inte är rädd för att svara på mina oväsäntliga och obefogade frågor när jag inte kan sluta analysera saker in i minsta detalj; någon som inte är rädd för att visa att han vill vara med mig. Jag vill träffa någon som undrar hur min dag har varit och ringer upp mig "bara för att". Egentligen är det inte så svår matematik men ibland det känns det lättare i teorin än i praktiken.

Det här klippet var precis vad jag behövde höra idag. Insåg var ångesten kom från. Ringde Alexander och berättade om min upplevelse och var jag trodde ångesten kom från, och eftersom han är världens bästa rådgivare som har stått vid min sida genom eld och vatten så kände jag mig lätt som bomull när vi hade lagt på. Så lätt att jag satte på en playlist på högsta volym och dansade i duschen. Tänk att så lite kan göra så mycket.

Tänk att det är så lätt att tappa bort sig själv i sig själv och i sina egna tankar.

Nu känner jag mig redo att ta mig ann det här veckan med ny energi och ny kraft. Behövde bara dansa med mina demoner i mörkret igen. Efter regn så kommer solsken.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer