The most beautiful thing you can wear is confidence.

Inlägget innehåller adlinks
Klänning HÄR // kofta, Gdansk // strumpisar, KappAhl Var på stan i fyra timmar för att hitta något att ha på mig. Slutade med att jag köpte en glödlampa och en så himla bra silverhårinpackning (ska visa er sen - gjorde verkligen under på mitt ledsna hår!) och fick använda den enda klänningen som jag verkar äga, men den sitter som ett smäck och passar alla tillfällen.
Den här rödbetsrisotton med panerad getost, pinjenötter och örtcreme skämtar man inte bort. Brukar aldrig beställa vegetariskt men gjorde helt klart rätt val. Beställde dock inte en skål pommes till för att jag tänkte att en inte brukar få så stora portioner och jag var så hungrig, men tji fick jag. Fick mat för ett helt kompani. Älskade deras proslin. Ni skulle ha sett kaffekopparna!
Efter middagen på Man in the Moon så gick vi till The Dubliner där Band of 5 spelade. Och hur roligt jag än tycker det är att se Hampus uppträda så satt vi vid högtalaren och jag trodde att min hjärna skulle ramla ut genom örat, och det går ju heller inte att socialisera med varandra utan att skrika så att lungorna lossnar och hamnar i magsäcken istället så jag valde att avsluta kvällen. Var en riktigt bra lördagskväll. Och så härligt att få träffa killarna som jag så sällan träffar men tycker så mycket om.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer