Those where the days

Såg bilder på mig själv häromdagen. Minus 30(!) kilo. Inte riktigt ok, men å andra sidan, finns det någonting mer inspirerande? Jag var ju så klart inte nöjd med mig själv då heller, och jag vill dit viktmässigt, gärna några kilo till, men sen vill jag bli tightare. Mitt mål är egentligen inte vad som står på vågen, det är känslan, och att vara TIGHT. Behöver inte ha synliga magrutor och stora armmuskler, men jag vill vara tight.
Snart extakt 3 år sen, min födelsedag (fyller 1 april) 2010. Vilket betyder 10 kg om året, nästan 1 kg i månaden. Nu ska det gå åt andra hållet. Ned minst 1 kg i månaden. Varför är det så mycket lättare att gå UPP i vikt än NED? Är så jävla sugen på att börja träna ordentligt (det verkligen kommer och går varannan dag) men eftersom jag fortfarande inte är en stor gymfantast så ska jag börja med powerwalks igen. Och försöka börja springa så fort det blir mindre is och mer barmark. Och cykla. Funderar på att damma av cykeln redan idag men är rädd för isen.

Bilderna ovan är från 2008/2009. Och på nedersta bilden så har jag mina små tuttar. Åh, som jag saknar dom! Och min hårfärg, vad jag vill ha tillbaka den..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar