Till bredden fylld med kärlek
När jag åkte hem från kontoret i fredags så kände jag en sådan tacksamhet skölja över mig. Kan inte förstå att det har tagit mig 27 år att lära mig att känna tacksamhet. Förstår inte hur jag någonin kan ha velat döva mina känslor med alkoholhaltiga drycka. Känslor är ju så jävla häftiga! Vissa känslor är fortfarande som en kliande fistel som inte blir bättre, men det är så värt att rida ut stormen för att få se världen med nyktra ögon.

Jag sa i fredags till någon att jag varken har tur i kärlek eller spel, och i samma stund som jag sa det så slog det mig att kärlek är relativt och jag har så mycket kärlek och omtänksamhet i mitt liv att jag inte kan rättfärdiga att säga att jag inte har tur i kärlek.

I fredags kom min chefs man med en ros till varje tjej på kontoret, och då berättade min kollega att hennes pojkvän hade läst att jag aldrig har fått blommor av en man och tänkte skicka blommor till mig. Det kan vara bland det finaste som jag har hört. Vi har varit på en kräftskiva tillsammans, och hälsat två-tre gånger på varandra, och han tänkte skicka blommor till mig för att han tycker att jag borde få blommor. Blev alldeles rörd och mitt hjärta höll på att explodera av tacksamhet.

Har funderat mycket på framtiden den senaste tiden. Är inte längre rädd för att aldrig träffa mannen i mitt liv. Min idealbild har alltid varit att gifta mig, få barn med en man som jag älskar, köpa hus, dricka kaffe på altanen i morgonsolen och se barnen springa barfota på tomten, men jag blir mer och mer bekväm i tanken på att köpa ett eget hus, och får jag inga egna barn, så vill jag bli ett jourhem för barn som behöver kärlek och trygghet. Kan jag älska mina vänners barn så mycket som jag gör så kan jag öppna mitt hjärta för barn som behöver den kärleken som jag kan ge. Känner mig inte längre rädd för att framtiden kanske inte blir som jag har drömt om. Är så nyfiken på var framtiden kommer att ta mig, men är det någonting som jag har förstått så är det att kärlek kommer i alla former. Det finns ingenting som är rätt eller fel när det kommer till kärlek. Det är det som är det vackra med kärlek, och vackert är det, kärlek.

The best and most beautiful things in the world cannot be
seen or even touched - they must be felt with the heart.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer