Tillbaka till verkligheten

Innehåller affiliate-länkar

Hej kompisar!

Det var inte igår. Livet bara försvinner förbi än. Kan kanske skylla på att jag sa att jag skulle komma tillbaka när möblerna var på plats, och än är inte alla möbler på plats. Att flytta och inreda en lägenhet från scratch tar tid. Jag vill inte göra om det igen, att flytta och sälja allting som jag äger. Tre gånger får räcka. Men köket är i stort sett klart (tills jag ska renovera det vill säga).

Så vad har hänt sen sist då?
Jag har börjat jobba på mitt gamla jobb, och slutat jobba där. Vikariatet löpte ut, och efter mycket om och men så insåg jag att det inte var värt att förlänga min insats där, så nu söker jag nytt jobb. Har precis fyllt år och samtidigt passat på att spendera ett dygn med en kär vän på Downtown Camper. Jag tränar fortfarande crossfit, men det blir aldrig lättare.

Nu ska jag beställa den här lampan till vardagsrummet, sedan ska jag köra ned bilen för att byta rutan och samtidigt passa på att ta en promenad. Väntar på ett spännande samtal och behöver skingra tankarna i väntan på att telefonen ringer.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer