Tills en visar rumpan

Ni som har hängt med ett tag ni vet ju att jag har en förkärlek för fina plagg, och jag trodde aldrig att jag skulle erkänna det här, men att resa i 47 timmar i klackar och klänning är inte en överdrivet bra idé, men åtminstone så fick jag känna mig snygg hela resan. Med facit i handen så hade jag hellre valt ett snyggt set som dessa ovan. Gärna 1 eller 8.

Jag inser att jag under resans gång antagligen kommer att behöva köpa bättre reskläder. Vet ni hur osmidigt det är att bära en backpacker rygga med en klänning som glider upp? Nåväl, en är ju i alla fall snygg. Tills en visar rumpan.


Jag antar att det är sånt som jag kommer att lära mig under resans gång. En lärdom jag redan lärt mig är att packa vätska verkligen vattentätt. På första flyget så sprack en flaska med hårolja(!) och jag fick slänga en klänning. Både min tunna kappa och mina byxor är dränkta i olja och jag förmodar att det inte kommer att gå bort. På andra flyget så exploderade mitt balsam. Olyckligt nog så låg flaskan upp och ned i en relativt vattentät påse. Allting läckte ut på min sjal. Men det gick ju att rädda med en handtvätt, värre med oljan. Hade flaskan dock stått upprätt så hade den aldrig läckt. Två lärdomar av att flyga med vätska. Kommer inte att hända igen.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer