#tinderfail

Precis hemkommen från en middag med mig själv efter ännu en dålig dejt. Gick till Mira Mar för en tröstmåltid. Fick sällskap av fyra härliga män så helst ensam var jag inte.

För första gången så hittade jag inte på en ursäkt för att lämna en dejt.

Han hade planerat en helkväll enligt honom. Vi skulle ut och äta vid 18-19, men skulle ses ett par innan dess. Han bad mig "piffa mig ordentligt" (vem säger ens så?). Vi möttes. Att "piffa sig ordentligt" gällde tydligen bara mig. Vi tog en promenad. Det var så svårt att föra en konversation att det gjorde ont i hela min själ. Vi gick och vi gick och vi gick.

Till slut så gick vi till en galleria. Han föreslog att vi skulle sätta oss. Av alla ställen som fanns (och det fanns en uppsjö av fik!) så valde han en Food Court. Han tog ett glas vatten. Och jag tog ingenting. Där satt vi och stirrade på varandra. Hela själen värkte.

Funderade på hur jag skulle kunna lämna snabbast och smidigast utan att vara elak. Insåg snabbt att jag aldrig skulle överleva en middag.

Han frågade om vi skulle gå en sväng. Igen. Väl ute säger han att han skulle vilja se hur jag poppar mina popcorn och frågar om vi ska köpa popcorn och gå hem till honom. Då rann bägaren över. Då lämnade jag. Han ville ändå kramas hej då. Väl på tåget fick jag ett sms där han skrev att han kände som jag, att det inte klickade och att jag gjorde rätt i att dra. Ändå så ville han se hur jag poppar mina popcorn?

Nåväl, fick ju ändå en god middag på mitt favoritställe, och trevligt sällskap. Tyckte att det var synd att bara gå hem när jag ändå hade klätt upp mig, sminkat mig (inte gjort det på två veckor på grund av dålig hy och extrem trötthet) och tagit på mig klackskorna.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer