Tisdag eller torsdag?

Tisdag men känns som torsdag för mig. Min sista hela arbetsdag den här veckan. Halvdag imorgon och sen ledig resten av veckan. Ska bli så dejligt. Inga direkta planer med än aw-lunch imorgon, tjejkväll på torsdag och Strängnäs för bebismys på fredag. Eventuellt en trip till Nyköping på lördag för deras International Street Market. Och en hel del träning ska jag klämma in så klart. 


Min läkare sa ju i veckan att jag behöver gå med i vikt. Då tänkte jag bara "amen durå, din fetknopp! Jag kämpar ju för fan hela tiden!" men försökte lite fint säga att jag tränar 5-6 gånger i veckan, äter väldigt bra och att det är svårt men innan jag ens hann säga någonting så sa han "jag försöker också och jag vet att det är svårt" som om att han läste mina tankar. Kom tillbaka till kontoret och var både ledsen och arg. Att han inte ens lyssnade? Inte frågade om jag faktiskt tränar? Han bara antog. Sen kom jag hem, ringde mormor och svor och sen bestämde jag mig för att inte lyssna på honom. Jag vet ju att jag behöver gå ned i vikt, men viktigast av allt - jag vill gå ned i vikt, och jag vet ju faktiskt att jag går ned i vikt just nu. Träningen och kosten ger resultat. Jag vet ju det. Han vet inte det efter som han aldrig ser mig. Jag väger mig ju inte så kan inte kasta några siffror i ansiktet på honom, men kläderna talar sitt. Och känslan i spegeln. Nog om honom, har bara varit så frustrerad sen jag var hos doktorn förra veckan men det hjälper ju inte att gå runt och vara nedslagen. Bättre att fokusera på det bra sakerna i stället. 
Okej, tisdag, vaknade utvilad efter gårdagens pass med Foppan (somnade som en klubbad säl) och kroppen känns skönt mör. Sista heldagen idag och Bodypump ikväll. Och humöret är strålande! For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer