Too many times I hesitate to say what's in my heart, because I have so much to say and I don't knowÄr uppe way past my bedtime. Josephine brukar kalla mig för pensionär. Trots att jag varken är småbarnsförälder eller pensionär så är jag jämt så fruktansvärt trött att jag brukar stupa redan vid sjusnåret så att jag är uppe så här dags är nästan ett under.
Efter jobbet så åkte jag hem och kastade i mig resterna av gårdagens tryffelburgare (struntade dock i brödet idag) och sallad och direkt efter så mötte jag upp min kusin vitamin för en powerwalk. Vilka långa steg den karln tar! Kunde knappt hålla jämna steg. Ett tag joggade jag till och med för att slippa ligga steget efter hela tiden. Ser ni vilka söta stolar jag möttes av på vägen?

Väl hemma började jag pyssla med mina naglar (inte en dag för tidigt!) så nu känner jag mig äntligen lite fräschare om händerna.

Nu är det dags att möta John Blund. Upp innan tuppen imorgon för att packa och hasta iväg på spinning innan jobbet. Imorgon blir det event på H&M och pyjamasparty hos Sophie. Den här veckan ger så mycket energi i form av mina vänner.

När det är såna här intensiva dagar så vet ni väl att ni kan följa mig på Instagram? @ankarstrand heter jag där.

For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer