Train together, stay together

​Rivstartade nyårsafton med ett riktigt håll käften-pass med Alex och Jocke. Hade med mig Irina som plus en. Så himla roligt att få träna med människor som jag älskar, att få dela mitt största intresse med mina vänner så väl som med Håkan. 

Nytt år, nya mål? Jag är inte riktigt säker på var jag ska lägga ribban just för stunden utan får återkomma på den punkten. Fokuset kommer att ligga på just träningen i och med att det är det enda som jag verkligen njuter av (älskar, hatar och spyr av likväl) i livet.
​Och så ska jag fortsätta att arbeta med mig själv. Älskar att se hur jag utvecklas. Och det är sån fantastisk känsla att höra från andra att dom tycker att jag utvecklas och förbättras. Jag vill vara den bästa versionen av mig själv och det kräver en hel del arbete. Inte bara kommande år utan antagligen resten av livet. Arbetar ständigt med att bli mer ödmjuk.
Har ni några nyårsmål? Tycker mål låter bättre än löften.

Nu måste jag rusa vidare för att hitta någonting att ha på mig.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer