Trevlig helg, tröttmössa och konstig doft

Innehåller affiliate-länkar

Vilken trevlig helg det blev!

Åkte till Annelie och anlände vid lunchtid. Vi pratade bort hela kvällen och vips! så var klockan midnatt. Ville inte köra hem mitt i natten så fick sova över. Så mysigt med pyjamasparty. Att liksom vakna och äta frukost tillsammans. Varför gör man inte sånt oftare?

Åkte förbi Elgiganten på vägen hem. Tänkte köpa en TV. Har ju kabeltv men ingen TV, men arton tusen för en vettig TV? Det tycker jag väl inte riktigt att det är värt. Inte än i alla fall. Och snart kommer ju sommaren, då är jag hellre ute än sitter framför tvn. Som alltid när jag har varit vaken efter midnatt så är jag helt förstörd så blev hämtmat igår och somnade redan innan åtta. Sov elva timmar. Så skönt!Startade dagen med ett litet träningspass i vårat gym. Finns inte mycket där, men räcker för att hålla igång lite. Framöver behöver jag dock skaffa ett riktigt gymkort, men än nöjer jag mig med vårat gym. Så snart det blir finare väder så kan jag använda vårat utegym också.

Efter mitt lilla träningspass så begav jag mig på anställningsintervju. Och sedan fixade jag naglarna. Och efter det slirade jag hem med bilen, packade upp en flyttlåda, satte upp en lampa och skickade in kompletterande material till Polisen.

Nu ska jag spendera resten av kvällen med att kika på heminredning samtidigt som jag tittar på The Resident.
Behöver ett sidobord till min nya kaffemaskin (den tar för mycket plats på köksbänken), en badrumsmattan, en hallmatta, ett avlastningsbord till hallen, nya gardiner till balkongen, doftpinnar, byrå till garderoben (finns bara så att man kan hänga saker i garderoben och någon form av matplats till köket.Köket är långt och smalt som ni kan se. En tanke som jag hade var att skaffa ett smalt avlastningsbord (som denna) och sedan två stolar i sammet till. Lite som ett barbord fast lägre. Mest för att jag troligtvis ska slå ut väggen och då inte vill köpa någonting i "onödan". Ett avlastningsbord går ju att använda på andra ställen när väggen väl ryker. Men det är svårt att hitta ett sådant bort som känns WOW.

Lägenheten luktar väldigt suspekt. Känns väldigt märkligt och frustrerande att den inte börjar lukta mer som jag. Den luktar unket och gammalt. Och nu börjar även mina sängkläder på luftmadrassen lukta som lägenheten. Min egen doft försvinner. Som tur är så luktar det inte i garderoberna, men överallt annanstans. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få ut doften. Att måla hjälpte inte. Imorgon ska jag städa balkongen, men tror inte att det kommer att hjälpa.


Men åh, så jag längtar tills dess att sängen och soffan är på plats i alla fall. Sängen bör komma den här veckan och soffan om 2-3 veckor. Tror verkligen att det kommer att bli bra när det är klart! Och så snart jag får tillbaka min egen doft.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar