Upp som en sol, ned som en pannkaka

Inlägget innehåller reklamlänkar

Solisar här(klick!)


Kände mig frän imorse när jag promenerade i solskenet med min dagliga dos av grönheter i högsta hugg. Omedveten om att dagen skulle ta en snabb vändning bara någon timma senare.

Efter att ha avverkat morgonens arbete så knappade jag in på Aftonbladet och möttes av det här.Tänkte först att "äh, det är inte mitt hus", men tänkte ändå att jag behövde checka in med min granne för att säkerställa att det inte var vårat hus. Bara sekunder senare så hade jag min granne på tråden som bekräftade att det var vårat hus. Fick bara knapphändig information. Visste att en granne var svårt skadad. Efter vi la på kom chocken. Så där satt jag, på kontoret och grät.Hela förmiddagen så följde jag nyheterna som uppdaterades för att få reda på mer. Var min lägenhet förstörd? Han sa att fönstren var trasiga, hade mina rutor gått sönder? Var lägenheten rökskadad? Skulle den gå att sälja? Övervägde att gå hem för dagen för att kunna köra till Oxelösund för att se över förödelsen. Min kollega bad mig att sitta ned i båten och djupandas till jag hade fått mer information.

På eftermiddagen fick jag ett nytt samtal. Min lägenhet var inte skadad. Den var fortfarande vid god vigör.

Sitter nedbäddad i soffan. Försökte duscha bort ångesten, stressen och oron men det var lättare sagt än gjort. Den här lägenhetsförsäljningen stressar mig redan som det är, och håller sedan innan på att dividera om skador som uppkommit efter att jag flyttat ut, utan att nästan brinna ned.

Har verkligen sett fram emot att fylla år imorgon, men just nu vill jag mest sätta mig i självkarantän för att undvika livet. Är riktigt trött på att ha oflyt.

Men det är väl som dom säger, efter regn kommer solsken? Frågan är väl bara hur länge det ska vara grått.Ps. Vill ni köpa min icke brandskadade queen cave så finner ni annonsen med kontaktuppgifter till min mäklare här. Gör oss båda en tjänst genom att köpa den. Mig genom att lyfta den från mina axlar, dig själv ekonomiskt då du aldrig kommer att kunna bo så billigt någon annanstans.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer