Uppdatering av ryggsäck och önskelista

Innehåller affiliate-länkar


Jag vet att jag tjatar men kan inte förstå att jag fyller 30 år snart! Det känns helt absurt, och ingen som jag träffar här i USA tror att jag är 30. Alla tycker att jag ser lika ung ut som jag känner mig.

Ni vet ju vid det här laget hur mycket som jag älskar att fylla år, och framför allt hur mycket jag älskar paket. Är medveten om att det är svårt att få paket när man är på andra sidan jorden, men det hindrar inte mig från att önska mig saker. Jag fyller ju trots allt 30. Inte så mycket att fira kanske när man inte har åstadkommit någonting här i livet, men livet i sig självt är ju värt att fira om inte annat, och fira tänker jag! Med eller utan sällskap.


Klocka // Leopardtrosa // Svart trosa (jag använder storlek M 😉)


Min klocka gick sönder precis innan jag åkte och jag har verkligen saknat att ha klocka. Har letat men inte funnit någon värd pengarna än. Hittade en Michael Kors häromdagen för 45 dollar(!) men butiken kunde inte förminska armbandet så köpte den inte. Ångrar mig verkligen nu.

Och underkläder har jag ju redan berättat att jag har brist på. Det första jag ska göra när jag har kommit till ro är att uppdatera garderoben. Jag kan ju inte köpa mycket nytt, men vissa saker behöver man oavsett om man vill eller inte. Underkläder är en sån sak. Mina bysthållare är förstora nu (precis som resten av mina gamla kläder) så behöver definitivt besöka Hunkemöller.Min pyjamasgarderob behöver sig också ett lyft. Speciellt när jag ska bo hos min bästa kompis och hans fruga. Kanske inte så uppskattat om jag går runt naken?

Och min necessär behöver en rejäl uppdatering. Har inte kunnat hitta bra schampo och balsam under resan. Saknar verkligen serien Heal från Maria Nila. Silvershampo, -balsam och -hårinpackning skulle också behövas precis som ett besök till frisören. Annars vore manikyr och pedikyr tacksamt för att möta våren i Sverige.

Det finns en hel del som jag behöver uppdatera ryggsäcken med inser jag nu. Och presenter är ju kul, två i en så satt säga.


Är verkligen så peppad på att fylla 30. Känns som om att jag borde ha åstadkommit något vid det här laget, men det stressar mig inte märkvärdigt. Tror att det här året kommer att bli ett riktigt bra år. Vad som än må hända.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer