Vad är det som gör att vissa män känner ett behov av att trycka upp sina kön i mitt ansikte?

Har fått en del kommenterarer om att ni vill läsa mer om mitt dejtande. Någon ville höra om min värsta dejt, men jag tänkte att vi kan börja med någonting helt annat.

Många av mina bekanta säger att jag inte ska vara så himla kräsen. Att jag aldrig kommer att träffa någon om jag inte ger andra en chans, men för mig har det aldrig handlat om att slippa vara ensam eller om att nöja mig. För mig handlar det om att träffa någon som uppskattar mig för den jag är med alla skavanker, någon som älskar mig och någon som jag vill dela livet med i både med- och motgång, och framför allt så vill jag träffa någon som jag vill uppleva livet med, skratta med och bli gammal med. Jag letar inte efter någon att ringa klockan två på natten när jag känner mig ensam, jag letar efter någon att gå och lägga mig med varje kväll som jag vill vakna bredvid på morgonen efter. Jag letar efter någon som ska älska och uppfostra mina barn, och som ska vara en bra förebild för mina barn. Med sunda värderingar.

Har internetdejtat sen jag var arton. När jag började med internetdejting så var det tabu att dejta på internet. Ingenting som en pratade högt om. Jag personligen skämdes aldrig utan såg bara möjligheter med att internetdejta, men i och med att det var tabulagt att internetdejta så var det på en annan nivå. Det var seriöst. Självklart så har det alltid funnits många troll. Så är det ju alltid när en kan gömma sig bakom en skärm, men det var inte i närheten av nivån av dagens internetdejting. Idag har jag Tinder, Badoo, Happn och Happy Pancake. Är inte överdrivet aktiv på alla samtidigt, men om jag inte testar så kan jag ju heller inte veta vad som finns där ute.

Däremot så skrämmer det mig ibland hur människor beter sig. Jag tycker inte att det är trevligt att vakna och ha fått bilder på manliga könsorgan. Bara så där. Inget hej, ingen artighetsfras, bara en ett jävla kön. Vad är det som gör att vissa män känner ett behov av att trycka upp sina kön i mitt ansikte? Jag lovar att du kommer att märka om jag vill se ditt kön. Och då garanterar jag dig att jag inte vill se ditt kön på en bild.

Så alla ni som tycker att jag ska sluta vara så kräsen, skulle ni vilja gå på dejt med dessa män? Är det de här du vill att den blivande pappan till dina barn ska lära dina barn? Är det en bra förebild tycker du?
Det här är meddelanden som jag har fått på bara två dagar. Förstår ni då hur mycket som jag har sett på nio år?


For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer