Våga älska din kropp precis som den är

Topp H&M // Trosor HÄR (adlink)

För bara ett år sen så skulle jag aldrig ha kunnat tro att jag skulle ä l s k a att gå i bikini. Jag har alltid stått i vassen. Oavsett storlek. Och jag har varit alla storlekar från 36 till så stor att jag inte ens vet vad jag hade för storlek.

Jag önskar att jag tidigare hade insett vilken frihet det är att älska sig själv. Jag vet att magen putar, låren gnuggar varandra, tuttarna hänger och bristningarna lyser i solen men det här är jag. Det här är så jag ser ut. Och istället för att hata mig själv så har jag valt att älska mig själv. Med allting som jag är.

Jag lever ett hälsosamt liv. Jag tränar flera gånger i veckan och jag äter bra mat. Jag har hypotyreos och obalansen i min kropp gör att, innan jag fick medicin, så gick jag upp väldigt mycket i vikt, och trots medicin så är det väldigt svårt att komma tillbaka i samma form som innan. Jag har tappat en hel del men har, i mångas ögon mätt, väldigt mycket kvar. Men så länge jag mår bra och så länge som jag har hälsan i behåll så trivs jag så här. Precis som jag är. Jag är trött efter alla år av självhat. Självhat som inte ledde till någonting mer än ännu mer självhat. "Bara jag når den storleken" eller "bara vågen säger si eller så" så kommer jag att vara lycklig. Det var den största lögnen någonsin. Jag har kämpat med mina demoner sen jag var liten. Så länge som jag kan minnas.

Jag mår bra. Jag är lycklig. Och jag är hälsosam. Den här kroppen ska bära mig genom livet. Den förtjänar all kärlek den kan få.

Vi kommer alla i olika kroppsformen men skönheten kommer inifrån.

Glöm inte att du är vacker precis som du är. Med allting som du är.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer