Veckans lista


Vad är du på för humör idag?
Jag är full av energi. Och riktigt peppad på livet.

Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?
Det jobbigaste måste ha varit flygresan från Kambodja till Indonesien som jag skrev om här. Eller att det pågår så mycket byggarbeten i Kambodja att jag var tvungen att lämna Kambodja för att min allergi blommade likt körsbärsträden i Kungsträdgården. S-21 ligger också i topp tre av jobbiga saker den här veckan.

Vad var det roligaste som hände den här veckan?
Att träffa Josefine och Claire vid frukosten på M Box för att sedan slå följe tillsammans. Vi hade 5 roliga dagar tillsammans. Och det var så roligt att få visa mina favoritställen på Gili T och höra att dom älskade maten precis lika mycket som jag gör.

Vad är du tacksam för den här veckan?
Har inte känt någon specifik tacksamhet den här veckan, men jag är fortfarande så otroligt tacksam för att få uppleva det här. Att jag tillåter mig själv att känna varenda känsla, och jag känner verkligen hur jag växer som människa för varje dag som går. Snart 3 månader på resande fot men det känns mer som om det redan har passerat minst 6 månader. Tacksam för att jag fick träffa Josefine och Claire. Vi har delat upplevelser, skrattat och pratat om relationer och livet. Vi har pratat om framtiden och vår drömmar. Det är en speciell känsla att skapa relationer med människor som har samma drömmar och visioner som en själv. Relationer på resande fot är inte som relationer hemma. Hemma tar det lång tid att lära känna personer men på resande fot så är fem dagar en kortare evighet i en relation. Relationer på resande fot går inte att förklara, det behöver upplevas. Men åh så fantastisk det är. Jag får nog säga att det är precis det som jag är tacksam för just nu, relationer som skapas. Människor som jag träffar. Nya vänskaper som jag bär med mig.


Getter som springer fritt på Gili T


Vilken var den vackraste platsen du besökte den här veckan?

Clear Water Bay eller Sunset Beach på Koh Rong Sanloem i Kambodja ligger definitivt i toppen (även om det var förra veckan). Kynd är nog den mest vackra restaurangen (för att inte tala om maten!). Men annars är det ju helt klart Gili T. Får. Inte. Nog. Människorna, maten, färgen på havet och sköldpaddorna som simmar i vattenbrynet.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer