Veckans planer

Hej finisar!

Sista dagen på semestern vilket i sin tur betyder att det är sista dagen innan jag är arbetslös. Inte lika härligt att vara i kalla Sverige som på varma Mallorca. Precis som alltid efter en semester så känner jag mig uppgiven, alldeles tom inombords. Liksom ledsen. Bottnar säkert i att jag dels inte vill vara i Sverige, dels att jag inte vet vad jag vill göra framöver, och dels för att jag inte riktigt har något att komma hem till, men jag gillar ju trots allt svensk höst, så ska försöka njuta av den friska luften.

Har i alla fall spenderat den här veckan med att ta det launa. Har tränat varje dag, ätit middag med en god vän och sett två säsonger av Selling Sunset. Resten av veckan innefattar roliga saker, och självklart ännu mer planering inför framtiden.

Vad är veckans planer då?
Onsdag: Precis rivit av ett träningspass. Ska göra några ärenden, skicka en ansökan (på begäran!) och ikväll ska jag på middag hos min kollega. Eller säger man gamla kollega och numera bekant? Eller räknas vi som vänner nu? Tycker alltid det är så svårt att sätta etikett på människor.
Torsdag: Träna på morgonen. Kanske äta lunch med en annan gammal kollega. Åka på middag i Södertälje hos en barndomskompis. Tycker ändå att det är rätt häftigt att våra föräldrar tvingade oss att umgås när vi var små och nu umgås vi frivilligt utan våra föräldrar.
Fredag: Både Alexander och Sara är borta så jag är hemma själv. Kanske en löptur eller åka till Södertälje och träffa någon kär vän.
Lördag: Hoppas på att Sara vill åka på en second hand-runda.
Söndag: Åka tillbaka till Karlstad

Nästa vecka så funderar jag på att antingen åka ett par dagar någonstans i Sverige, eller så kanske jag bokar en sista minuten-resa igen. Har dock ett möte på tisdag, men nu för tiden går ju allting att göra digitalt så spelar ingen roll var i världen jag befinner mig.


Nu ska jag kasta i mig havregrynsgröt och en spenatsmoothie och starta den här dagen.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Nyfiken
,
Hur kommer det sig att du slutade på ditt jobb? Du verkade trivas bra och var väl chef?? Skulle vara intressant att få veta lite mer.